top of page

Continental Bulldog

Continental Bulldog on hurmaava keskikokoinen koirarotu, joka hurmaa omistajansa rohkeudellaan ja ystävällisyydellään. Tämä rotu on voittanut monien sydämet nopeasti ja on hyvin suosittu rotu valinta perheiden ja aktiivisten ihmisten keskuudessa.

Oma conti neitimme tuntuu huokuvan positiivista energiaa ja  uteliaisuutta. Caro on miellyttämishaluinen ja tykkää opetella uusia temppuja, ja on erittäin helposti ruualla motivoitavissa. 
 

Conti - Lyhyt rotuesittely

Luonne ja Temperamentti
Continental Bulldog tunnetaan erityisen ystävällisenä ja leikkisänä luonteeltaan. Ne ovat sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä koiria, jotka sopivat mainiosti sekä lapsiperheisiin että yksin asuville. Nämä koirat ovat energisiä ja nauttivat aktiivisesta elämästä, mutta samalla ne ovat lempeitä ja helliä kumppaneita.
 

Ulkonäkö ja Rotustandardi
Continental Bulldog on keskikokoinen ja lihaksikas rotu. Niillä on lyhyt ja tiheä turkki, joka voi esiintyä eri väreissä ja kuviointeina. Tunnusomaista rotulle ovat leveä pää, lyhyt kuono ja pyöreät, eloisan ilmeen antavat silmät. Niiden liikkeet ovat joustavat ja sulavat.
 

Hoito ja Huolenpito
Continental Bulldog on suhteellisen helppohoitoinen rotu. Lyhyen turkin vuoksi harjaus ja turkinhoito on melko vähäistä. Aktiivinen liikkuminen on tärkeää näille koirille, joten päivittäiset kävelylenkit ja leikit auttavat pitämään ne onnellisina ja terveinä. Muista myös säännölliset eläinlääkärikäynnit ja ravitseva ruokavalio.
 

Soveltuvuus ja Koulutus
Continental Bulldog sopii monenlaisiin perheisiin ja elämäntilanteisiin. Niiden ystävällinen ja lempeä luonne tekee niistä hyviä lemmikkejä lapsiperheisiin, vaikkakin ne tarvitsevat aktiviteettejä ollakseen tyytyväisiä arkeensa.. Koulutuksessa kannattaa käyttää positiivisia palkitsemismenetelmiä, koska ne vastaavat hyvin kannustukseen ja positiiviseen vahvistamiseen. Conti kaipaa rajoja ja rakkautta sopivassa suhteessa.

Continental Bulldog on iloinen, energinen ja rakastettava koirarotu, joka tuo paljon iloa ja lämpöä minkä tahansa perheen arkeen. Niiden lempeä luonne ja helppohoitoisuus tekevät niistä erinomaisia lemmikkejä kaikenikäisille ja kokoisille omistajille. Jos etsit koiraa, joka täyttää elämäsi ilolla ja on aina valmis seikkailuihin, Continental Bulldog saattaa olla juuri sinulle sopiva rotu!

Koiramme lehden artikkeli

Rotumääritelmä

Suomen Kennelliitto

bottom of page