top of page

Ranskanbulldoggi

Ranskanbulldoggi on erittäin seurallinen, iloinen, leikkisä, reipas ja tarkkaavainen koirarotu. Ranskanbulldoggi on aina valmis kaikenlaiseen toimintaan, vaikkapa sitten leikkiin tai lenkille. Ranskanbulldoggi hurmaa suloisuudellaan, mutta liiallinen söpöys ei saa viedä omistajaa mukanaan, se vaatii rajoja yhtäpaljon kuin rakkautta! Ranskanbulldoggi on monipuolinen seurakoira ja sopii hyvin aktiiviseen perheeseen koirakaveriksi.
 

Ranskanbulldoggi on ihana rotu, joka on suosittu ympäri maailmaa sen iloisen ja ystävällisen luonteen vuoksi. Tämä rotu on suhteellisen pienikokoinen ja sopii hyvin monenlaiseen kotiin. Ranskanbulldoggi on erittäin kiintynyt perheeseensä ja rakastaa viettää aikaa ihmisten kanssa. Se on myös hyvin leikkisä ja rakastaa aktiviteetteja, kuten ulkoilua ja puuhastelua perheensä kanssa.

 

Ranskanbulldoggi on loistava ja monipuolinen perhekoira. Se on erittäin ystävällinen ja rakastava kaikkia perheenjäseniä kohtaan. Ranskanbulldoggi on myös erittäin hellä ja haluaa olla lähellä omistajaansa kaikissa tilanteissa. Tämä koira sopii hyvin kasvatettuna myös lapsiperheisiin, sillä se on kärsivällinen ja ystävällinen lasten kanssa. Aktiivisuutensa ansiosta se rakastaa viedä perhettään ulkoilemaan ja nauttii itsekin pitkistä lenkeistä luonnossa. Sen kanssa voi harrastaa, koska se oppii asioita nopeasti ja herkkuja rakastavana koirana se on helppo opettaa tekemään temppuja. Se on erittäin omistautunut ja rakastava koirarotu, joka on valmis antamaan kaiken rakkautensa omistajalleen. 

Kun harkitset ranskanbulldogin hankkimista, muista aina valita kasvattaja huolella ja varmista, että teidän välinen kommunikaatio on luonnollista ja avointa. On tärkeää, että tarkastelet koiran vanhempien terveystutkimuksia kriittisesti ja opettelet lukemaan jalostustietojärjestelmää, niin että ymmärrät millaisia terveystuloksia pentusi vanhemmilla on. Lue myös rotuyhdistyksen sivuilta lisää tietoa rodusta ennen kuin teet päätöksen koiran hankkimisesta. Tutustu pentusi vanhempiin ja varmista, että vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyvälaatuisia. Huolellisella kasvattajan valinnalla helpotat koiran omistamisen aikana eteen tulevia kysymyksiä, ja saat rodun tuntevan ja asiaan perehtyneen henkilön apua ja tukea. Hyvä kasvattaja kannustaa sinua laadukkaassa koiranpidossa. Tutki koirasi terveys myös virallisesti kennelliiton ohjeiden mukaan ja niin voit omalla toiminnallasi auttaa vähentämään rodun terveysongelmia. 

Tutustu rotuun huolellisesti ennen hankintapäätöstä. Voit lukea lisää ranskanbulldogeista mm. Suomen Ranskanbulldogit ry:n kotisivuilta. 

bottom of page