top of page

Kennel Friedrich´s yhteystiedot

Asumme Nokialla, Tampereen kupeessa. Meille voit tulla tutustumaan koiriimme ja otamme sinut mielellämme mukaan lenkkeilemään laumamme kanssa. Varauduthan reippaaseen menoon säänmukaisin varustein. 
 

Kennel Friedrich´s

Katrin Landsberg

Linnavuori, Nokia
Finland

mobile: +358 (0) 500 761064     

        

e-mail: kennelfriedrichs (at) gmail.com (kaikki yhteen / all written together)

www.friedrichs.fi

You can contact me also in english and german.
 

logofull-silver.png

Haluan jakaa kanssasi iloni koirien parissa sekä esitellä hieman itseäni. Haluan myös tuoda esille toisen ammatillisen intohimoni, joka liittyy hääpukuihin. Olen yrittäjä hääpuku-alalla ja yrityksemme Lavem sijaitsee Tampereen ytimessä.
Lavem on monipuolisesti erikoistunut naisten ja miesten juhla- ja hääpukujen maailmaan. Tarjoamme laajan valikoiman upeita hääpukuja ja palveluita, jotka täyttävät kaikki juhlaan valmistautuvien tarpeet ja morsiusparien unelmat. Laadukkaat puvut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu ovat intohimomme, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että juhla- ja hääpukumme ovat täydellisiä ja heijastavat kantajiensa persoonallisuutta. 

Klikkaa linkkiä www.lavem.fi ja tutustu juhlapukujemme valikoimaan ja tietenkin erityisen kauniisiin hääpukuihimme. 


Meillä on myös verkkokauppa Stardogs, on ylpeä tarjotessaan korkealaatuisia koiratarvikkeita ja lahjatavaroita verkko-kauppamme kautta osoitteessa www.stardogs.fi.

Kiitos mielenkiinnostasi ja toivottavasti löydät jotain inspiroivaa sivuiltani!

Käy tutustumassa kaikenlaiseen kivaan koiratavaraan ja lahja-ideoihin sivulla www.stardogs.fi ja laajaan juhla- ja hääpukutarjontaamme sivulle www.lavem.fi

bottom of page