top of page

Bostoninterrieri

200469890_943645706368202_3148226642321781480_n.png

Bostoninterrieri on ennen kaikkea  oivallinen seurakoira. Seurakoiran tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas ja ihmisystävällinen luonne sekä hyvä asenne elämään. Bostoninterrieri on erittäin aktiivinen ja hyvin älykäs, mitkä ominaisuudet tekevät siitä vertaansa vailla olevan seuralaisen. Bostoninterrieri sopii hyvin liikunnalliselle ja koiransa aktivoimisesta kiinnostunelle perheelle.
 

19.11.2023 Iloisia uutisia! Meille on juuri syntynyt Bostoninterrieripentue! Kysy lisää sähköpostilla tai soita.

Bostonterrieri on ihana rotu, joka sopii erinomaisesti seurakoiraksi ja perheenjäseneksi. Nämä koirat ovat ystävällisiä, rohkeita ja älykkäitä, mikä tekee niistä loistavan valinnan monille ihmisille. Ne vaativat kuitenkin hyvän tapakasvatuksen ja paljon liikuntaa ollakseen tyytyväisiä seurakoiria.

Bostonterrierin omistaminen on myös vastuullinen tehtävä. Koiran pitäminen edellyttää sitoutumista ja huolellisuutta, jotta se pysyy terveenä ja onnellisena. Bostonterrieri tarvitsee myös huomiota ja hellyyttä, joten sinun on varmistettava, että sinulla on koiralle aikaa ja voit antaa sille riittävästi huomiota ja rakkautta.
 

Bostonterrieri on erittäin mukautuva rotu, joka sopii monenlaisiin perheisiin. Ne ovat erinomaisia lasten kanssa ja voivat sopeutua hyvin monenlaisiin elämäntilanteisiin. Ne ovat myös loistavia seurakoiria ja voivat tarjota paljon iloa ja rakkautta perheenjäsenilleen.

Jos harkitset bostonterrierin hankkimista, kannustan sinua tekemään huolellisen tutkimuksen rodusta ja varmistamaan, että olet valmis sitoutumaan koiranomistajuuteen. Brakykefaalisena rotuna tulee huomioida pentusi vanhemmat ja tutustua niihin ennen pennun valintaa.  Lue tietoa rotuyhdistyksen sivuilta, tutustu jalostustietojärjestelmään ja haastattele kasvattajia. Osta pentu kasvattajalta jonka kanssa kommunikointi on luonnollista ja avointa ajatustenvaihtoa. Ymmärrä vastuusi koiranomistajana ja tutki koirasi terveys sen ollessa aikuinen.

 

bottom of page