top of page

Koiramaailman Asiantuntijapalvelut

Tervetuloa Koiraneuvontaan!
 

Oletko pulassa koirasi kanssa? Etsitkö monipuolista neuvontaa koiramaailman kysymyksiin ja ongelmiin?
Olen täällä auttamassa! Tarjoan laaja-alaista ohjausta aina pennun hankinnasta ja sen ensiaskelista perheen kanssa vaativampien ongelmien ratkaisuun asti. Palveluni räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit varata puhelun saadaksesi nopeaa ja tehokasta neuvontaa, tai valita kotikäynnin, jossa voin antaa henkilökohtaista ohjausta suoraan koirasi elinympäristössä.

 

Tarjoan graafista suunnittelua koiriin tai muihin lemmikkeihin liittyvissä projekteissa! Olipa kyseessä suloiset pentumainokset, kennelmainokset tai urosmainokset tai tapahtumamarkkinointiin liittyvät flyerit, teen visuaalisesti houkuttelevaa materiaalia, joka erottuu joukosta.
 

Harrastevalokuvaajana toteutan myös valokuvauspalveluita, erityisesti ulkona toteutetut miljöö- ja koirakuvaukset ovat lähimpänä sydäntäni. Ikuistan mielelläni myös perhe- ja pariskuntakuvia, tuoden esiin aitoja hetkiä ja tunnelmia. 
 

Olen sitoutunut auttamaan sinua ja koiraasi saavuttamaan harmonisen ja iloisen yhteiselämän. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä koirasi elämästä entistäkin parempi ja muistorikkaampi!

Yhteydenottolomake

Kiitos yhteydenotosta! Palaan asiaan pian!

Koiraneuvonta-koirapalvelu-ongelmakoirakoulutus-koiraongelmat-puhelinneuvonta-etäpalvelut-
bottom of page