top of page

Ranskanbulldoggi ja Bostoninterrieri pentuja

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen kasvattanut pentuja harkiten. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja, rodunomaisia ja näyttelyissä palkittuja yksilöitä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.


Minulle ranskanbulldoggi tai Bostoninterrieri ei ole muoti-ilmiö vaan rakas rotu jonka kasvattamisessa tulee ottaa paljon muutakin huomioon kuin ulkonäkö. Hyvän luonteinen ja terve ranskanbulldoggi on ilo omistaa ja nautinto ympäristölleen. Ranskanbulldoggi on aktiivinen kääpiökoira joka mielellään osallistuu perheen arkisiin touhuihin yhtenä perheenjäsenenä, ei vain koirana.

69703405_10216961001491075_4979591306390011904_n.jpg

PENTUSUUNNITELMIA KESÄLLÄ 2024

Kesäkuussa 2024 odotamme syntyväksi 
 bostoninterrieri-, ja ranskanbulldoggipentuetta.

Kaikki jalostukseen käytettävät koiramme ovat
 Suomen kennelliittoon rekisteröityjä, terveystutkittuja ja näyttelyissäkin menestyneitä.

Voit tiedustella pentujamme soittamalla tai sähköpostitse. Esittelethän perheesi laajalti, kerro missä ja miten asutte ja minkälaiseen kotiin pentua toivotaan.

RANSKANBULLDOGGI NARTTUPENTU

Sijoitetaan kaunis ja reipas brindlen värinen narttupentu sijoitusehdoin aktiiviseen ja harrastavaan (myös näyttelyt) kotiin Uudenmaan tai Pirkanmaan alueelle. Toivomme, että kodissa on hänelle koirakaveri. Sijoitusmaksu peritään.

Kasvatustoimintamme on aktiivista ja teemme yhteistyötä kansainvälisesti rodun kasvattajien ja harrastajien kanssa. Meillä on todella mielenkiintoisia pentusuunnitelmia kesällä 2024

Pentueilleni etsin yleisesti koiransa kanssa touhuamisesta kiinnostuneita perheitä, jotka haluavat itselleen rakastetun perheenjäsenen lemmikiksi.

Tutustuthan rotuun huolellisesti jo ennen yhteydenottoa.

 

Bostonpentueen isäkoira

DSC02074_edited.jpg

Halutessasi lisätietoa pentueistamme, soita tai lähetä sähköpostia.
Esittelethän perheesi laajalti, kerro missä asutte ja minkälaiseen kotiin pentua toivotaan.  

72135102_10217258502048403_8958517140470628352_n.jpg

LISÄÄ TIETOA

 

Kaikki pentueemme kasvavat perheen keskellä normaaleja elämän ääniä kuullen. Pentujamme käsitellään paljon ja pentujen kanssa vietetään paljon yhteistä aikaa. Päivittäiset leikki- ja hoitohetket aikuisten ja lasten kanssa valmistavat pennut suuren maailman haasteisiin ja näin heillä on parhaat mahdolliset eväät elämän alkuun.

Kaikki pentujemme vanhemmat ovat aina Suomen Kennelliiton toiveiden mukaisesti terveystarkastettuja ja täyttävät pevisa vaatimukset.


Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 vko:n ikäisinä Suomen Kenneliiton rekisteröintitodistuksella, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja huolella madotettuina. Pennun mukana tulee myös starttipaketti joka sisältää kattavan informaatiokansion, tietoa ruokinnasta ja terveydenhoidosta. Starttipaketti sisältää myös pennun syömää ruokaa ja kasvatuskodin tuoksuisen tutun makuualustan.

 

Friedrich`s pennun osto- ja sijoitussopimus tehdään aina Suomen Kennelliiton virallisilla lomakkeilla. 

Kasvattaja neuvoo mielellään pennun arkikoulutuksessa ja näyttelytreeneissä. Kasvattajalta voit kysyä myös kaikenlaista eteen tulevaa asiaa ja olemme omistajan rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.. Kasvattaja järjestää myös pentuetapaamisia joissa voit tutustua koirasi sisaruksiin ja muihin sukulaisiin.

 

Haluamme tavata pennunostajat henkilökohtaisesti ennen varausmaksun vastaanottamista.

 

Jos  Friedrich`s pentu tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta juuri Sinun koiraksesi, niin ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää.
Voit lähettää meille sähköpostia kennelfriedrichs @ gmail.com (poista välit) tai soittaa  p.0500-761064/Katrin.

 

Aikaisemmat pentueemme
 

Kaikessa kasvatustyössämme haluamme huomioida koiran kokonaisuutena. Käytämme jalostukseen vain terveydeltään tutkittuja, näyttelyissä palkittuja koiria joilla on mielestämme jotain annettavaa jälkipolville. Kasvatustyömme perustuu jalostuskoiriemme laatuun ja kaikki pennut kasvavat kodissamme perheen keskellä.  Ensinmäinen pentueemme on syntynyt vuonna 1995.

 

Löydät enemmän tietoa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

Ranskanbulldoggi pentueemme, paina tästä.
Bostoninterrieri pentueemme , paina tästä

Chihuahua pentueemme, paina tästä
Parsonrusselinterrieri pentueemme, paina tästä                                                                

Dobermann pentue, paina tästä

bottom of page