top of page

Koiravalokuvaus ja mainoksien teko

Koiravalokuvaus

Olen harrastevalokuvaaja ja erityisesti ulkona toteutetut miljöö- ja koirakuvaukset ovat lähimpänä sydäntäni. Kuvaan mielelläni myös perhe- ja pariskuntakuvia.

Koirien kuvaaminen on minulle harrastus ja siten kuvaushinnastoni on varsin maltillinen. Kerro millainen kuvaustarve sinulla on, niin teen tarjouksen.

Kuvauksissani pyrin taltioimaan koirasi luontaisen olemuksen ja ainutlaatuiset piirteet, olipa kyseessä sitten iloinen leikki hetki tai rauhallinen tauko luonnonhelmassa. Voit myös itse poseerata koirasi kanssa ja antaa valokuvien kertoa tarinaa, jossa jokainen kuva on täynnä rakkautta ja lämpöä.

Minut voit kutsua mukaan kennelpäiville, pentutreffeille tai vaikka
arkiselle lenkille  ikuistamaan teille tärkeitä yhteisiä hetkiä. 

Olen sitoutunut luomaan valokuvia, jotka herättävät tunteita ja jäävät muistoihin. Haluan ikuistaa ne hetket, jotka tekevät koirastasi ainutlaatuisen. 

HINNASTO:
Lemmikkikuvaus 30min., josta1 käsitelty kuva 45€ + 10€ lisäkuvat
Lemmikkikuvaus 60min., josta 2 käsiteltyä kuvaa 75€ + 10€ lisäkuvat
Hinnoittelu myös tarpeen mukaan, teen sinulle mielelläni tarjouksen. 

 

Kennel ja tapahtumamainoksien teko

Onko sinulle tulossa hieno pentue, tai haluat markkinoida koiraasi somessa ja tarvitset siihen tarkoitukseen sopivan ja huomiota herättävän mainoksen? 

Tarjoan graafista suunnittelua monipuolisesti erilaisissa projekteissa! Olipa kyseessä suloiset pentumainokset, tapahtuman markkinointi, kennelmainokset tai urosflyerit, teen visuaalisesti houkuttelevaa materiaalia, joka erottuu joukosta. 

HINNASTO:

Tammikuu 2024 KAIKKI MAINOSFLYERIT 40€/kpl

 

bottom of page