top of page

Kuka minä olen

Koiraharrastus on ollut lähellä sydäntäni jo pienestä pitäen. Oman harrastamisen aloitin sekarotuisen pystykorvamme Jerin kanssa Seinäjoen Kennelkerhon riveissä vuonna 1982. Jerin jälkeen on taloudessamme vaikuttanut useampikin koira ja jokainen eläinystävä on jättänyt upeiden muistojen lisäksi omat tassunjälkensä sydämeeni.


Olen toiminut ja toimin useissa luottamustehtävissä eri yhdistyksissä mm. Seinäjoen Kennelkerho ry:n puheenjohtajana, Suomen Dobermannyhdistyksen koe- ja koulutustoimikunnan puheenjohtajana. Suomen Ranskanbulldogit hallituksessa, varapuheenjohtajana ja jalostustoimikunnan puheenjohtajana.
Tällä hetkellä toimin mukana Suomen Bokseriyhdistyksen jalostustoimikunnassa ja Suomen Bostonit vapaa-ajan toimikunnassa.

Olen puuhaillut myös koulutusohjaajana eri yhdistyksissä ja koulutusleireillä. Koiraharrastus  on vienyt minut mennessään ja tuonut elämääni ihania ystäviä ja koirakavereita.

 

Näyttelytoiminta on tullut myös tutuksi. Omien koirien kanssa olen kiertänyt aktiivisesti niin kotimaan kuin ulkomaisissakin kehissä. Näyttelyissä nautin eniten ystävien näkemisestä, kehien seuraamisesta ja tietysti koirien esittämisestä. Esitän mielelläni eri rotuja ja opin uutta eri tavoista tuoda koiran parhaan puolet esille.


Eri palveluskoiralajit ovat hyvin lähellä sydäntäni ja olen ajan saatossa harrastanut omien koirieni kanssa eri lajeja. Harrastuksena olen auttanut koirakoita kouluttautumaan kokeisiin ja myös ongelmakoirien auttaminen on ollut palkitsevaa. Olen kilpaillut omien koirieni kanssa eri koelajiessa, kuten mm. suojelussa, metsäjäljellä ja tottelevaisuudessa. Nykyisten seurakoirien kanssa harrastamme ulkoilua ja näyttelytoimintaa.
 

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen aina kasvattanut harkiten. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.

 

  - Katrin -


Toiminut seuraavissa luottamustehtävissä:
Suomen Ranskanbulldogt ry:n varapuheenjohtaja
Suomen Ranskanbulldogit ry:n jalostustoimikunnan puheenjohtaja,
Suomen Ranskanbulldogt ry:n kasvattajakollegion puheenjohtaja,
Suomen ranskanbulldogit ry:n hallituksen jäsen,
Seinäjoen Kennelkerhon puheenjohtaja,
Suomen Dobermanyhdistys koe- ja koulutustoimikunnan puheenjohtaja,
Suomen dobermannyhdistyksen eteleä-pohjanmaan ala-osaston hallituksen jäsen
 

Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:
Suomen Koirankasvattajat ry,
Suomen Ranskanbulldogit ry,
Suomen Kennelliitto ry,
Suomen Kääpiökoirayhdistys ry,
 

Olen myös allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

20211219151354_IMG_5762 (1).png
bottom of page